Bel ons: 072 - 5894092

0 item(s)

Platenspelers & Losse Armen

Nieuwe platenspelers

De laatste tijd krijgen we steeds vaker vragen over "fatsoenlijke" maar toch ook betaalbare platenspelers. Dit door de sterk gestegen prijzen van de tweedehands "Merk-platenspelers” én door de zeer matige kwaliteit van veel van de nieuwe “USB-platenspelers” op de markt. Deze goedkoopste USB-spelers zijn overwegend uitgevoerd met keramische elementjes, waarvan de weergave kwaliteit vergelijkbaar is met die van een koffergrammofoon uit de jaren 50 ! En het mag duidelijk zijn dat, als je met een dergelijke element-kwaliteit begint, er nooit een fatsoenlijke CD of een “behoorlijk” digitaal bestand uit voortkomt !

In de “wat duurdere” modellen zit dan al wel een MD/MM element van betere kwaliteit, maar de kwaliteit van de standaard meegeleverde naald, de ingebouwde AD-converter en van de Phono-voorversterker zijn daarbij toch vaak van een dusdanige kwaliteit dat het digitale eindresultaat absoluut niet in de buurt komt van de plaatweergave.

Maar..... het is gelukkig ook goed mogelijk om je platencollectie wél in een goede kwaliteit te digitaliseren. In de eerste plaats is er de PP4-Digital Phono/USB voorversterker van NAD. (artikelnummer: 530049) In combinatie met iedere “fatsoenlijke” hifi-platenspeler voorzien van een behoorlijk element, kun je daarmee je platen in hoge kwaliteit digitaliseren.

Als je ook op zoek bent naar een nieuwe platenspeler kijk dan eens naar de onderstaande “value-for-money” AudioTechnica platenspelers ! Alle modellen zijn voorzien van een kwalitatief goede (uitschakelbare) voorversterker, een USB aansluiting met een uitstekende ingebouwde AD-converter en worden compleet geleverd met kwaliteitssoftware voor zowel Mac als PC. Daarmee kun je niet alleen genieten van een goede weergave op een hifi-set, maar ook je platen in écht hoge kwaliteit digitaliseren.

Vragen of opmerkingen ? Stuur dan een berichtje via "Contact AMAA"  of een mailtje aan: info@pickupnaald.nl

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren