Bel ons: 072 - 5894092

0 item(s)

Levering, betaling service en garantie bij AMAA.

Wij verzenden al onze leveringen met Post –NL.

  • Uw bijdrage in de kosten van “verzending, verpakking en administratie” is voor z.g. “briefpakjes” (pakjes die volgens de definitie van Post-NL nog door de brievenbus kunnen) binnen Nederland € 2.95 per zending. Zendingen die daarvoor te groot of te zwaar zijn, dienen als een écht postpakket verzonden (met track & trace code) en de extra kosten voor een postpakket zijn binnen Nederland, tot een gewicht van 10kg, is € 6.95 per zending.

  • Voor “briefpakjes” binnen Europa is de kostenbijdrage € 3.95 per zending. Voor postpakketten binnen Europa gelden de Post-NL tarieven, evenals voor zendingen naar de rest van de wereld.

  • Woont of komt u in de buurt van Bergen (NH) dan kunt u een bestelling ook gewoon bij ons ophalen en zonder extra kosten contant betalen. In dat geval wel even contact met ons opnemen en een afspraakje maken, zodat u niet voor niets komt ! (072-5894092 of info@[pickunaald.nl )

Betaling van uw bestelling

  • Via de site kunt u uw bestellingen direct afrekenen met praktisch alle gebruikelijke betaalsystemen zoals: iDeal, Paypal Creditcard etc.

  • Binnen Nederland is het ook mogelijk uw bestelling “Onder rembours” te verzenden (u betaalt dan aan de chauffeur die het pakje aflevert). Door de hoge kosten die de vervoerders voor rembourszendingen in rekening brengen is dat wel een relatief dure manier. De rembourskosten voor een pakje tot 2 kg zijn momenteel € 18,35 per zending + 1% van het remboursbedrag. Zendingen naar het buitenland kunnen niet “onder rembours” worden verzonden.

  • Tenslotte kunt u ook gewoon via Email bij ons bestellen en de bestelling zelf aan ons overmaken. Ons Iban- bankrekeningsnummer is: NL38RABO 0158171063 ten name van AMAA in Bergen en de Swift/Bic-code van de Rabobank is: RABONL2U

Wij zijn pas blij, als óók U dat bent !

Wij zetten onze kennis, knowhow & ervaring in om U weer lekker van uw grammofoonplaten te laten genieten.

  • U heeft derhalve het recht om, zelfs zonder opgaaf van redenen, de levering binnen 14 dagen te retourneren. Wij crediteren u en storten het betaalde bedrag dan weer terug op uw rekening.

  • Garantie: Onze naalden & elementen komen ofwel van de oorspronkelijke fabrikant ofwel van gerenommeerde cover-fabrikanten en zijn derhalve met uiterste zorg en precisie vervaardigd. AMAA garandeert dat de door haar geleverde producten vrij zijn van materiaal en constructiefouten. Mocht er, ondanks alle zorgvuldigheid, toch een probleem(pje) zijn met een door ons aan u geleverd product, dat te wijten zou kunnen zijn aan een materiaal of constructiefout, dan wel aan een fout of probleem bij de bestelling of levering, neem dan contact met ons op en we zullen er alles aan doen om het ontstane “probleem(pje)” snel en soepel op te lossen.

Prijs, kleur & modelwijzigingen, evenals typefouten voorbehouden.
Analog Music Audio & Accessories,

Niko & Els de Graaf

info@pickupnaald.nl / Telefoon: 072 - 5894092