Op voorraad
SKU
405012

VandenHul WhiteBeauty HO-SpecialX 5012 MC-cartridge

405012 VandenHull White-Beauty-HO-Special-X. Handbuild, world-class, high-output, MovingCoil-cartridge with VDH-Type1 naked diamond stylus-tip.
€ 4.150,00
405012 VandenHull WhiteBeauty HOSpecialX. Legendarische handgemaakte "beauty-versie" van de grasshopper.
Zonder twijfel het allerbeste High-output-MC element op de markt. Volgens vele deskundigen zijn de Grashoppers: "de beste elementen ooit gemaakt !" Adembenemende detaillering, open, helder, een plaatsing dat je de artiesten haast kunt zien zitten, kortom de ultieme droom van iedere audioliefhebber. In de White Beauty wordt super-high-tech magnetisch materiaal toegepast voor een lager gewicht en nog meer definitie ! En een waarschuwing is hier zeker op zijn plaats: Nooit naar luisteren als je hem niet kunt kopen ! Met de onvolprezen VDH type-1 'Naked Diamond' naaldtip op Solid Boron cantilever, Op elkaar afgestemde SingleCrystal koperdraad spoeltjes.

Uitgangsspanning: 2,25mV
Frequentiebereik: 5 - 65.000Hz
Element gewicht: 8,5 gram
Aanbevolen naalddruk: 1,2 -1,4 gram
Aanbevolen effectieve massa arm: 6-10 gram
Het element kan worden ge-retipt als de naald kapot of versleten is, zie 405099.

De Van den Hul VDH type-1 naaldtip wordt gezien als één van 's werelds allerbeste Improved-Ellips naaldtips, met een bijna verwaarloosbare afspeelvervorming en een adembenemende plaatsing & detaillering.
Van de Hul MC elementen zijn niet uit voorraad leverbaar maar worden speciaal voor u gemaakt en aan uw platenspeler aangepast. De genoemde prijzen zijn inclusief het bij u thuis inbouwen van het element en het optimaal afregelen van de platenspeler.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VandenHul WhiteBeauty HO-SpecialX 5012 MC-cartridge
To Top