Niet op voorraad
SKU
409347nag

Nagaoka MP150 409347

409347 - Nagaoka MP-150. Kwaliteitselement, universeel inzetbaar, met 1/2"-retma bevestiging en een elliptisch geslepen “Naked Diamond” naald.

 

Door "problemen" bij Nagaoka niet leverbaar. Dit duurt inmiddels al zo lang dat we vrezen dat deze producten niet meer zullen worden gemaakt ! Kijk onder "elementen" voor alternatieven.

Speciale prijs € 325,00 Normale prijs € 379,00

409347 - Nagaoka MP150. Kwaliteitselement, universeel inzetbaar, met 1/2"-retma bevestiging uit de Nagaoka MP-serie met een elliptisch geslepen “Naked Diamond” naald.

 

De Nagaoka MP (Moving Permalloy) elementen zijn “Moving Iron” elementen met een verwisselbare naald die op iedere goede MD/MM phono-input kunnen worden aangesloten. De body’s zijn fysiek identiek zodat alle JNP & NMP-naalden op alle Nagaoka MP-elementen passen. Elektrisch gezien zijn de body’s echter wel verschillend en hebben net als de naalden een oplopende kwaliteit. Een beter element is echter voor meer dan 95% een betere naald. (Dus ook een MP100 element voorzien van een MP500 naald speelt de sterren van de hemel ! Maar de allerlaatste puntjes perfectie krijg je er pas met de juiste elementbody erbij !)

In de body zit een sterke stationaire Samarium-Cobalt-magneet. Bij deze elementen is dus niet, zoals gebruikelijk bij MM-elementen, de cantilever van een magneetje voorzien. De MI-constructie resulteert daardoor in zeer lage tip-massa die zorgt voor een prachtige dynamische weergave en een rijke fraaie detaillering !

Voor de Nagaoka MP-elementen is ook een uitgebreide reeks speciale naalden leverbaar. Hiermee kun je, naast een fantastische reproductie van stereo vinyl, ook het uiterste halen uit oude 78-rpm & mono-vinyl platen ! Kijk voor de details betreffende deze speciale naalden onder "Naalden / 78rpm Naalden"

Output 4,5mV
Frequentiebereik: 20 - 20000Hz
Naalddruk tussen 1,5 & 2gram, optimum 1,75gram.
Gewicht: 6,5gram

Door "problemen" bij Nagaoka niet leverbaar. Dit duurt inmiddels al zo lang dat we vrezen dat deze producten niet meer zullen worden gemaakt ! Kijk onder "elementen" voor alternatieven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagaoka MP150 409347
To Top