Niet op voorraad
SKU
409349nag

Nagaoka MP200 409349

409349 - Nagaoka MP-200. Klasse element, universeel inzetbaar met 1/2"-retma bevestiging en een Super-ellips (shibata-like) geslepen “Naked Diamond” naald.

 

Door "problemen" bij Nagaoka niet leverbaar. Dit duurt inmiddels al zo lang dat we vrezen dat deze producten niet meer zullen worden gemaakt ! Kijk onder "elementen" voor alternatieven.

Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 479,00

409349 - Nagaoka MP200. Klasse element, universeel inzetbaar met 1/2"-retma bevestiging uit de Nagaoka MP-serie met een Super-ellips (shibata-like) geslepen “Naked Diamond” naald.

De Nagaoka MP (Moving Permalloy) elementen zijn “Moving Iron” elementen met een verwisselbare naald die op iedere goede MD/MM phono-input kunnen worden aangesloten. De body’s zijn fysiek identiek zodat alle JNP & NMP-naalden op alle Nagaoka MP-elementen passen. Elektrisch gezien zijn de body’s echter wel verschillend en hebben net als de naalden een oplopende kwaliteit. Een beter element is echter voor meer dan 95% een betere naald. (Dus ook een MP100 element voorzien van een MP500 naald speelt de sterren van de hemel ! Maar de allerlaatste puntjes perfectie krijg je er pas met de juiste elementbody erbij !)

In de body zit een sterke stationaire Samarium-Cobalt-magneet. Bij deze elementen is dus niet, zoals gebruikelijk bij MM-elementen, de cantilever van een magneetje voorzien. De MI-constructie resulteert daardoor in zeer lage tip-massa die zorgt voor een prachtige dynamische weergave en een rijke fraaie detaillering !

Voor de Nagaoka MP-elementen is ook een uitgebreide reeks speciale naalden leverbaar. Hiermee kun je, naast een fantastische reproductie van stereo vinyl, ook het uiterste halen uit oude 78-rpm & mono-vinyl platen ! Kijk voor de details betreffende deze speciale naalden onder "Naalden / 78rpm Naalden"

Output 4mV
Frequentiebereik: 20 - 23000Hz
Naalddruk tussen 1,5 & 2gram, optimum 1,75gram.
Gewicht: 6,5gram

Door "problemen" bij Nagaoka niet leverbaar. Dit duurt inmiddels al zo lang dat we vrezen dat deze producten niet meer zullen worden gemaakt ! Kijk onder "elementen" voor alternatieven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagaoka MP200 409349
To Top