Over ons

 

 

Hartelijk welkom bij AMAA/www.pickupnaald.nl.
De meest analoge webshop van het internet én de "Homepage" voor iedere muziekliefhebber !

   

 
 

Bij ons vind je alle nog leverbare pickupnaalden, elementen, snaren en alle overige analoge accessoires. Van DJ-naald tot platenhoes, van kristalelement tot topkwaliteit MC-element en van 78toerennaald tot platenwasser ! En dat allemaal met slechts enkele muisklikken !


En daar zijn we niet recentelijk mee begonnen, omdat vinyl weer in de mode is ! Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de naalden, elementen & toebehoren. Eerst als Europees importeur/ distributeur en sinds 1999 met één van de meest uitgebreide "webwinkels" op dit terrein.


Door onze unieke samenwerking met alle nog actieve Europese naalden & elementen distributeurs én onze enorme eigen voorraad van ruim 40,000 stuks, zijn we als geen ander in staat praktisch ieder "naald/element probleem" snel én goed voor je op te lossen. Middels onze kennis, knowhow en ervaring zijn we bovendien in staat om je optimaal te adviseren en "het kaf van het koren te scheiden". Wij leveren derhalve uitsluitend naalden van hoge kwaliteit, zowel in de originele uitvoering als in z.g. coverversies.

Pas op voor "Rommel & Namaak" !
• Door het vinyl-revival verschijnen er plotseling nieuwe "aanbieders", die vaak nauwelijks iets van onze materie weten, doch hopen een graantje mee te pikken van de hernieuwde aandacht voor vinyl.
• Ook in China hebben ze dit ontdekt en daar worden plotseling op grote schaal kopieën gemaakt van veel voorkomende naaldtypes. Veel van deze naalden zijn echter voorzien van een saffier naaldtip. Onze diamantnaalden gaan maar liefst 10 keer langer mee en kosten meestal nauwelijks meer. Bovendien zijn deze Chinese kopienaalden bijna allemaal zeer matig van kwaliteit, zowel muzikaal als technisch, en komen we zelfs regelmatig Chinese kopienaalden tegen waarbij de naaldtip scheef op de cantilever is gemonteerd ! Zo'n naald klinkt niet alleen beroerd, die "vernielt" bovendien je kostbare grammofoonplaten !
• Verder vind je op het internet sites met namen die verdacht veel op de onze lijken ! Maar dat zijn wij dus niet, er is maar één: www.pickupnaald.nl !
• Ook kwamen we recentelijk een site tegen die onze topkwaliteit "Eurogram-naalden" voor "actieprijzen" aanbood. Én ook dat is onmogelijk, wij leveren niet aan andere webwinkels.
• Er is dus maar één AMAA-pickupnaald.nl & één www.pickupnaald.nl webshop! En 'n Eurogram-naald is alleen echt als deze is geseald en verzegeld met de zwarte AMAA Garantiesticker. Alleen dan heb je de zekerheid van gecontroleerde topkwaliteit diamantnaalden, waarmee je goed, veilig en lekker lang van je kostbare platen kunt genieten.

En …….. we doen dit allemaal alleen maar vanwege onze passie voor MUZIEK !
Veel plezier op onze site én bovenal natuurlijk héél véél LUISTER-PLEZIER !

Els & Niko de Graaf
AMAA / www.pickupnaald.nl
Nesdijk 27a, 1861 MG Bergen (NH)
telefoon: 072-5894092
email: info@pickupnaald.nl
KvK nr: 37136648
BTW nr: NL001146372.B33

 

 

To Top